Over ons

Creating dreams in stone 

Méér dan 60 jaar ervaring 

Granite Works Otten, gevestigd in Zepperen bij Sint-Truiden, is een rasecht familiebedrijf. Opgericht in 1955 beschikt het over bijna 65 jaar ervaring in het bewerken en plaatsen van natuursteen. Met 11 (natuur)steensoorten biedt het zo’n 35 producttoepassingen aan. Van creatieve interieuroplossingen en duurzame buitenafwerking tot stijlvolle grafstenen met alle toebehoren.

 

Een warm team van 11 medewerkers

De 11 medewerkers zorgen, in combinatie met een grote stock én innovatief machinepark, voor een snelle, flexibele en kwalitatieve service. Het persoonlijke, warme contact met de klanten én de correcte opvolging van gemaakte afspraken zijn twee andere troeven van Granite Works Otten. Bovendien gebeurt alles, van opmeting, productie tot plaatsing, in eigen beheer.

 

Vier generaties passie

Van grootvader én stichter Martin, over zoon Gaston, tot vandaag kleinzoon Ivan die samen met echtgenote Diane én achterkleinzoon Kevin Granite Works Otten runt, elke generatie beschikt over een even grote passie voor natuursteen.

 

Granite Works Otten natuursteen Kevin Diane Ivan

 

Officiële verdeler van Carrières du Hainaut

Granite Works Otten is bovendien erg trots om door Carrières du Hainaut, één van de oudste en grootste steengroeven in België en Europa, geselecteerd te worden als officiële verdeler van blauwe steen. Maar ook graniet, composiet, marmer, keramiek en dekton worden met veel vakmanschap bewerkt.

 

Granite Works Otten natuursteen Kevin Diane Ivan

 

 Wil je zelf de eindeloze mogelijkheden van natuursteen ontdekken? Spring gerust even binnen in de toonzaal in Zepperen!