Innovatie

Creating dreams in stone 

Hoogtechnologische machines

 

Granite Works Otten mag dan wel bijna 65 jaar ervaring op de teller hebben, stilstaan is niet aan ons besteed. De afgelopen jaren investeerden we in verschillende hoogtechnologische machines. Zo beschikken we over 3 computergestuurde machines die snel, feilloos en efficiënt elk mogelijk ontwerp realiseren. Maar ook onze wasstraat, liften, vrachtwagens en andere materiaal voldoen aan de hoogste standaarden.

 

Granite Works Otten natuursteen innovatie

 

Duidelijke én correcte klantenservice

 

1. Droom

Droom je om te genieten van de koele zomerbries op je eigen prachtige terras, te relaxen voor je luxueuze haard of te koken in je smaakvolle keuken met granieten werkblad? In onze vernieuwde toonzaal heb je keuze uit alle (natuur)steensoorten én alle merken. Samen realiseren we jouw droom! 

 

2. Offerte

Na de keuze van het juiste materiaal, bezorgen we jou snel een overzichtelijke offerte inclusief plaatsing. Ook de opmeting nemen wij graag voor onze rekening. Met professionele tekensoftware ontwerpen we alles op maat én bieden we alvast een blik op het eindresultaat. Overtuigd? Dan zetten we de offerte om in een bestelling én spreken meteen een opleveringsdatum af. 

 

3. Productie

De tekening van jouw project sturen we rechtstreeks door naar onze computergestuurde machines. Onze vakmannen controleren elk stuk én werken het daarna verder af tot het eindresultaat perfect is. Op deze manier kunnen we elke materiaal bewerken én zelfs de meest complexe ontwerpen maken.

 

4. Afhaling of plaatsing

Goede afspraken maken goede vrienden. Door een eigen plaatsings- en transportdienst zorgen we er dan ook voor dat wij onze beloftes waarmaken. Op de afgesproken datum leveren en plaatsen wij jouw bestelling of kan je deze komen afhalen. Bovendien zijn we tijdens de kantooruren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of aanpassingen snel door te voeren.

 

Granite Works Otten natuursteen plaatsing